Brendovi

SOCIAL MEDIA

ponedjeljak, 16. siječnja 2017.

Essence LE We are... - swatchevi i prvi dojmovi

Pozdrav drage moje!!:)

Pitala sam vas na facebook stranici ovdje ( ako me ne pratite, slobodno kliknite, neću se ljutiti,hahha) i u prošlom postu da li želite prve dojmove i dosta vas je reklo da. Pa vaša želja, moja zapovijed:)

Ova limitirana kolekcija je trenutno dostupna u Mulleru, ali ne sumnjam da će naknadno stići u ostale drogerije.


                                Slika preuzeta sa službene Essence stranice, ovdje


Ova preslatka kolekcija se sastoji od:
 - jednog rumenila;
-  3 ruža te 3 prateće olovke za usne;
 - 2sjenila u olovci;
 - 3 laka za nokte;
-  1 tekući eyeliner;
 - umjetne trepavice;
 - toaletna voda te 
 - torbica / neseser.

Od sveg ponuđenog ja imam 5 primjeraka iz kolekcije, umjesto mene je mama uspjela uloviti u svom Mulleru ( ona fakat uvijek uspije LE kolekcije uhvatiti za mene ).


Početi ću od ruža i olovke koji su mi predivni. Prije svega ruževi imaju crno pakiranje sa crvenim srcima te je i sami ruž u obliku srca. Olovka je klasična Essence olovka na odrvtanje. Oboje je u nijansi 02 P.S. - We love red.


Cijena: 
   Ruž - 21,90kn
   Olovka za usne - 12,90 kn

Prvi dojmovi: Stavila sam jutros prvi puta, olovkom obrubila usne i preko cijelih također stavila i nakon tog ruž. Meni je nijansa predivna, je crveni ali nije klasična crvena nijansa po meni vuče i na neku fuksiju lagano na usnama. Izgleda zbilja predivno. Lagano se nanosi, što sam mislila da neće biti slučaj jer je srcolikog oblika. Trajnost me ugodno iznenadila, tek nakon 4 sata je lagano počeo blijediti i nije curio s usana. Kako sam ga stavila tako je i izgledao. 
Ocjena: 5/5

Dalje imam rumenilo čije pakiranje mi je preslatko. Ima utisnuto srce u highlight nijansi. Swatch sam radila samo glavne nijanse rumenila. Može se koristiti tako da kistom pređete preko obje nijanse ili samo rumenilo koristite. A srce highlight nijansu za, gle čuda highlight, haha...
Nijansa je predivna po meni više mauve idealna za ovo zimsko vrijeme i vjerujem da će svima lijepo stajati. Swatch sam napravila u debljem i neblendanom sloju.




Cijena:28,90 kn
Prvi dojmovi: Rumenilo sam nanijela mojom ELF bockalicom kojom uvijek nanosim rumenila, taj kistić mi je najdraži za rumenila. Odlična pigmentacija, super izgled na licu i nakon evo 6h na meni još uvijek identično kao jutros izgleda.
Ocjena: 5/5

Dalje dolazimo do vodootpornog crnog tuša. Svima nam treba bar jedan, mislim da se slažete sa mnom? :) Ovaj ima felt tip, ne znam kako se na hrvatski kaže, ja bih to objasnila da ima tvrđu i deblju četkicu koja nije klasični kistić sa dlačicama. Hmm, nadam se da sam uspjela, ako ne na slici ćete vidjeti na što sam mislila. S ovakvim tipom kistića je meni jako jednostavno za raditi i možete bez problema debljinu linije si po raspoloženju taj dan napraviti. Osobno su mi Essence tuševi odlični tako da ne sumnjam da će i ovaj biti takav.



Cijena: 23,90 kn
Prvi dojmovi: Kao što sam i predvidila, jako lagano se nanosi i suši se dosta brže od ostalih Essence eyelinera koje imam. Crno je da crnije ne može biti, hahah.. Jedna linija je sasvim dovoljna nema potrebe za ponavljanjem jer zbilja ostane crno. Trajnost mi se čini kao i inače kod njihovih tekučih tuše-eva, znači tu je dok ga ne skinete.
Ocjena: 5/5

Zadnji proizvod koji imam je sjenilo u olovci. Nisam neki pretjerani fan ovakvih proizvoda i nisam još naišla na neki koji me oduševio. Ovaj proizvod dolazi u kolekciji u tamnijoj, sivoj te svijetlijoj, perla nijansi. Sam proizvod je lagan za korištenje, samo si na kapke nanesete olovkom. Mislim da će biti odličan za highlight u kutu oka. Olovka je na odvrtanje tako da vam ne treba šiljilo.




Cijena: 23,90 kn
Prvi dojmovi: Hmm, ovaj proizvod me nije oduševio. Nanijela sam preko kapka prvo bazu koju sam odabrala za ovaj tjedan, Maybelline Color Tattoo i krenula staviti preko cijelog kapka i ovu olovku. i tako stavljam ja, i gledam i ništa ne vidim. Pomislim nisam luda pa sad sam nanijela, i probam opet. Zagledam se i zaključim da ja  ništa ne vidim. I na kraju sam ju upotrijebila za highlight u unutarnjem kutu oka. Mislim ako nemate neko sjenilo za tu namjenu ili olovku biti će vam dobra, u suprotnom slobodno preskočite. Trajnost je tu, još uvijek stoji, nije izblijedila i izgleda kao i jutros i samo zbog tog ću dati srednju ocjenu.
Ocjena: 3/5

I evo slika swatcheva svih proizvoda zajedno.

                           S lijeva na desno: rumenilo, sjenilo u olovci, ruž, olovka za usne i tuš


Cijene ostalih proizvoda koje nemam, još bih htjela jako torbicu, no nažalost je bila rasprodana :(

Torbica za ruž: 25,90kn
Umjetne trepavice: 28,90 kn
Lak za nokte: 16,90 kn
Toaletna voda: 25,90 kn


Samo da napomenem da sam prizvode isprobala jednom i odmah sam požurila natipkati prve dojmove da biste stekli predodžbu što vam obavezno treba iz ove kolekcije a što da zaobiđete. :)
Pišite mi što ste uspjele uhvatiti te kako vam se svidio post? Što bih trebala promijeniti da znam za ubuduće i da li su vam slike ok?

Broj komentara: 18 :

  1. Zahvaljujuci previewu swatcha, ruz i olovka su moji. I torbica 😁

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti uvijek dobijes preview kao i ja😂😂😂al glavno da sam ja ostala bez torbice😁😂😂😂

      Izbriši
  2. ruž i olovka savršeni, i ova sjenila u olovci :) nisam uhvatila te, ali sam neke druge, i svaki novi njihov proizvod me oduševi <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da ja njihove proizvode jako volim i stalno ih kupujem.jako mi se svidaju ruz i olovka,iako su to i inače njihovi proizvodi koji su mi odlični😀

      Izbriši
  3. Rumenilo mi se bas svida i nadam se da cu ga uloviti. Hvala na brzoj recenziji i swatchevima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Htjela sam biti brza da si možete,tj.stignete kupiti ako vam se nešto svidi.Iskreno swatchevi i priča o nekoj LE kolekciji nakon sto ju više nema za kupiti mi nije neka fora

      Izbriši
  4. Još ništaa! Ali najradije bih neseser. 😄
    Ruz mi se cini dobar. Ma sve si super obavila! ☺

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj i ja bih taj neseser😍😍😍💖preslatko mi izgleda.Ruž mi se jako svidio,sad kakve su druge dvije nijanse ne bih znala,ali ova je odlična mi. Drago mi je da ti se sviđa ovakva vrsta posta😉

      Izbriši
  5. u mom gradu ima jedino kozmo i dm, pa ova kolekcija jos nije dosla, nazalost.. ruz i olovka su mi divni, njih bi zasigurno uzela

    Maggie's Blog

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Doći će uskoro i u Dm,Bipu i Kozmo ali još ne znam točno kada.😀😉

      Izbriši
  6. Previse sam vec para potrosila pa ovu kolekciju preskacem xD
    Al ruz i olovka mi se sviđaju! A jedino sto bih htjela kupiti su trepavice. 😃

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma taman do druge plaće će i stići u ostale drogerije😉 pa ćeš možda pokleknuti😂😂😀hmm...znas u pravu si trebale bi možda i meni?🙄

      Izbriši
    2. A placa sjeda 10- tog 😂😂
      Vjerojatno nece biti vise te kolekcije al ne sumnjam da si necu vec nesto naci i kupiti 😂

      Izbriši
  7. Preslatka mi je ova kolekcija, pogotovo rumenilo (sta cu kad obozavam sve na srceke). Ja cekam da kolekcija dode u Dm ili Bipu i nadam se da cu uspjeti nesto uloviti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jel tako?bas je too cute kolekcija,meni je prefora što su ruževi u obliku srca😍😍rumenilo mi se jako svidjelo na prvu😀😉

      Izbriši
  8. Lovim samo torbicu,mozda tus mada ne znam sto ce mi kad ne znam raditi s njim.
    Ostalo apsolutno nisu moje boje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Torbicaaaaa,želimmm i jaaaa😍😍😍pa tuš baš zato uzmi da se izvježbaš,s ovin je skroz lagano za raditi😉

      Izbriši